I dag...

har jag vaknat kl.halv 10 läst till 10 ätit frule sen spelat sims och gungat lite sen drog jag till Mikaela vi lekete en sak med en boll det var kul,sen så har vi spelat buz,kört king spionerat på henes syra Hehe:D och massor mer men nu ska jag spela lite data sen sova hej då!<3333333333333333333333

Hallo där kött och blåbär!

nu sitter jag här och lyssnar på skaka rumpa den är bara så bra!:D sara ligger i min nya säng och skriver i min kompis bok! i dag vaknade jag nån gång jag är inte söker inte så sent iaf men min brå hade fåt ny mobi så vi fixade lite med den men sen så fixade vi min nya (jag fick hans  gammla mobil!) den är faxtit bra! sen drog jag till sara efter frule så såg vi på tv!<3sen drog vi till stalllet sen så red sara och jag filmade dom hoppade det gick faxit rätt bra för hene hon hade winny!:) sen så monterade vi ner min högsäng sen så  fick jag en loggsäng istället! den är fin det blev jätte mysit!  sen städade jag! tråkigt1:( menmen sen kom sara vi spelade litte sims sen drog vi till hemköp och handlade godis snacks och lite mer! sen kom vi hem då ficksade vi lite mer!sen åt vi sen såg vi på film och åt godis och snacks!det var gått sara ska sova här och jag ska sova min nya säng:) HEj då era bajskorvar:D: (härmarsean banans humor:D ) 

<333333333333333333

idag har jag varit i skolan jag börjde halv 9 sen slutade jag  kvart över 2!då  drog jag hem fixade lite sen spelade sen åt en glass den var god<3jaa mer har jag typ inte gjort ni ska bara veta hur snäll min kusin är hon är snällare än snällast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hoppas ni har det bra! jag kater med min kusin va har vidio  hon fixar horet as kul!

Sara tha man is here!

Hejsam Sven-Ingvars! Annas bästa ballong gästbloggar here today :)
Bara så ni vet så har min tå svullnat upp till en stor korv med senap på. Nu ska vi fixa Annas header!
Ps. jag skojade bara, självklart är min tå helt normal denna afton (fast med senap:D )

RSS 2.0